طرز تهیه و روش آماده سازی اسنک مرغ مخصوص و عالی مناسب برای عصرانه

طرز تهیه اسنک مرغ بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد

طرز تهیه اسنک مرغ , اسنک مرغ , اسنک بوقلمون

اگر شما هم نام اسنک مرغ را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید

طرز تهیه و روش آماده سازی اسنک مرغ مخصوص و عالی مناسب برای عصرانه

حتما این اسنک خوشمزه را امتحان کنید.

مواد لازم برای تهیه اسنک مرغ :

سینه مرغ خرد شده :♦: 1 عدد

روغن زیتون  :♦: 1 قاشق سوپخوری

سیر خرد شده  :♦:  2 عدد

پودر زیره سبز :♦: 1 قاشق سوپخوری

فلفل قرمز :♦: نصف  قاشق چایخوری

نمک  :♦: نصف قاشق چایخوری

کره :♦: 2 قاشق سوپخوری

آرد ذرت :♦: به مقدار لازم

پنیر چدار بزرگ :♦:  به مقدار لازم

گوجه تکه شده :♦:  به مقدار لازم

گشنیز تازه :♦:  به مقدار لازم

پیاز خرد شده :♦: 1 عدد

فلفل قرمز و سبز خرد شده :♦: 1 عدد

قارچ خرد شده :♦: 10 عدد

طرز تهیه و روش آماده سازی اسنک مرغ مخصوص و عالی مناسب برای عصرانه

این اسنک خوشمزه را با گوشت بوقلمون هم می توانید تهیه کنید.

طرز تهیه اسنک مرغ , اسنک مرغ , اسنک بوقلمون

طرز تهیه اسنک مرغ :

به نقل از سایت جسارت برای تهیه اسنک مرغ ابتدا باید

فر را از قبل با درجه حرارت 350 درجه فارنهایت (180 درجه سانتی گراد) گرم کنید.

در ظرفی گوشت مرغ را با روغن زیتون، سیر، زیره سبز، فلفل قرمز و نمک مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا 20 دقیقه در فر بپزد.

 بوقلمون یا مرغ را فیله می کنیم یعنی به صورت باریک تکه می کنیم.

یک قاشق سوپخوری کره را در یک ظرف نچسب با حرارت ملایم گرم می کنیم.

 آرد ذرت را در ظرف به همراه مرغ و دیگر مواد باقیمانده با حرارت ملایم تفت می دهیم.

وقتی پنیر ها آب شدند خمیر ایجاد شده در ظرف را تا می زنیم.

 آن را از روی حرارت بر می داریم، و به سه قسمت می کنیم.

این کار را برای آرد ذرت باقیمانده انجام میدهیم.

طرز تهیه و روش آماده سازی اسنک مرغ مخصوص و عالی مناسب برای عصرانه

می توانید به جای انجام مراحل بالا مرغ پخته شده را ریش ریش کنید و با قارچ و پنیر و فلفل داخل نان تست بگذارید و اسنک تهیه کنید.

طرز تهیه اسنک مرغ , اسنک مرغ , اسنک بوقلمون

طرز تهیه و روش آماده سازی اسنک مرغ مخصوص و عالی مناسب برای عصرانه